Valamarov Kamp Krk primljen u elitno udruženje Leading Campings of Europe

Na sjednici Skupštine udruženja Leading Campings of Europe donesena je odluka o primanju novih članova u elitnu udrugu koja okuplja 36 najboljih kampova u Europi, među kojima je odsad i Valamarov Kamp Krk.

Svi članovi Leading Campings of Europe moraju imati visoku kategoriju u vlastitoj zemlji, ali i minimalno oznaku BEST od strane asocijacija ADAC i ANWB kako bi njihova kvaliteta bila i dodatno potvrđena. Povodom dodjele ovog velikog priznanja, direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u Valamaru, Josipa Bonifačić Cvelić ističe kako se od ukupno 21 tisuće kampova u Europi, samo njih 36 može pohvaliti članstvom u udruzi Leading Campings of Europe, među kojima je odnedavno čak dvoje Valamarovih. Iz Hrvatske, osim kampova Krk i Lanterna članom tog prestižnog udruženja još je samo Kamp Zaton. Biti u samom vrhu europske kvalitete za brand Camping Adriatic by Valamar znači učvršćivanje pozicije na postojećim, ali i dodatnu mogućnost izlaska i etabliranja na novim tržištima. Uložili smo velika sredstva i puno truda u Kamp Krk, zaključuje Bonifačić Cvelić, te nam je drago što je njegovu vrhunsku kvalitetu prepoznalo to značajno europsko udruženje.
Valamar je prošle godine uložio 16 milijuna kuna u cjelovito repozicioniranje Kampa Krk kao eco-friendly obiteljskog kamping resorta smještenog nadomak naselja Krka. Specifičnost ovog kampa je što ima bazen s grijanom vodom i prekrasnim pogledom na starogradsku jezgru te wellness, što ga čini jedinstvenim kamping proizvodom u Hrvatskoj i svojevrsnim hotelom na otvorenom. Ovaj kamp posebno se ističe ponudom koju pruža obiteljima s djecom. Mini i Midi klubovi za manju djecu, Teens Club i Hobby Club za roditelje, uređeni sportski tereni, kao i cjelokupan sadržaj njegovim gostima osiguravaju najbolji kamping odmor. Kamp Krk nositelj je certifikata ISO 14001, a njegovu plažu krasi Plava zastava. Također, kamp ima naglašene ekološke komponente: unutar kampa zasađeno je više od 300 stabala maslina te je uspostavljen jedinstven sustav biološkog pročišćavanja otpadnih voda.